Nivele Laser si Nivele optice: Precizie Sporita pt. Constructii

   Nivele laser sunt pe piață de câțiva ani, dar abia recent au devenit un instrument de masă pentru profesioniștii din industria construcțiilor de zidărie. Nivele laser este instrumente de control bazat pe un proiector cu raze laser. Proiectorul proiectează una sau mai multe linii fixe sau puncte de-a lungul axei orizontale și / sau verticale, permițând persoanei care îl folosește să își alinieze munca la aceste linii sau puncte. Unele nivele laser combină linii și puncte.
  Nivele laser de la Nbtrade.ro sunt folosite pentru nivelarea și alinierea aplicațiilor verticale, orizontale, pătrate, unghiulare, de înclinare a gradării și de transfer de puncte. Contractorii folosesc niveluri laser cu linie pentru inițierea unui număr de proiecte, inclusiv instalarea gips-carton, HVAC, grinzile de tavan, alinierea căpriorilor, ușile și ferestrele, instalarea sprinklerului și placarea și pardoseala. Inginerii folosesc acest nivele optice pentru alinierea pereților de instalații sanitare și a știfturilor metalice.

  De asemenea, nivele laser sunt folosite pentru a ajuta la menținerea pereților plini cu aplicații verticale pentru construirea pereților mai înalți. Precum și pentru a ajuta la verificarea nivelării blocului și cărămizii așezate asigurând în același timp clădirea sau proiectul este pătrat. Nivele laser sunt utile și pentru aplicații în aer liber. Peisagiștii folosesc aceste nivele laser pentru diverse proiecte de nivelare, cum ar fi terasarea și zidurile de susținere.
  Alegerea laserului potrivit  poate fi dificilă. Cu o ofertă atât de largă, de unde știi pe care să o alegi pentru slujba ta. La NBTrade.ro veți găsi specialiști care vă pot sa toate detaliile necesare, astfel încât să alegeți acele nivele laser care se potrivesc activității dvs. Nivele laser pot fi utilizate pentru o varietate de aplicații interioare și exterioare. Multe sunt livrate cu un trepied sau sunt compatibile cu unul.

Nivele laser sunt utile și pentru aplicații în aer liber

   Nivele laser ar fi bine să fie folosite împreună cu un trepied, deoarece acesta va oferi laserului o stabilitate și un sprijin mai mare în aplicațiile profesionale, astfel încât să puteți fi siguri că veți obține cele mai precise rezultate de fiecare dată. Pentru nivele laser, există trei categorii principale. Cel de bază este nivelul laser fix, care prezintă o diodă laser atașată la un nivel de spirit care servește drept indicator. Flacoanele sunt folosite pentru nivelarea punctului sau a liniei.
  Aceste lasere sunt utilizate pentru lucrări care nu necesită o autonomie sau o precizie mare. Lasere autonivelante, denumite în mod obișnuit niveluri de pendul, sunt mai avansate și oferă o precizie mai mare și rezultate mai rapide. Principalul dezavantaj pentru nivele laser pentru este că sunt relativ sensibile, deoarece pendulul, prin natură, este o parte în mișcare. Al treilea tip de nivele laser este un laser nivelat mecanic.

  Acesta mai este cunoscut și sub numele de nivel laser rotativ. Nivelurile laserului rotativ sunt de obicei poziționate în centrul șantierului, cu fasciculul său laser aruncat peste tot pentru a obține o citire completă de 360 ​​de grade. Dacă utilizați nivele optice în interior, nu vi se va cere să utilizați un detector laser. Acest lucru se datorează faptului că nu există lumina directă a soarelui care să afecteze vizibilitatea fasciculului.
  Pentru munca în aer liber, mulți oameni tind să opteze pentru nivele optice, deoarece sunt puțin mai vizibili în condiții de lumină naturală. Nivelurile manuale ale laserului sunt de obicei mai puțin costisitoare, deși necesită un efort mai mare din partea utilizatorului pentru configurare. Acestea funcționează într-un mod mai tradițional și nu necesită atât de multă baterie. Aceste nivele optice pot fi mai scumpe, deși sunt mult mai precise. Pentru sfaturi despre nivele optice întrebați un consultant NBTrade.ro.

nivele laser
nivele optice

Afișez toate cele 3 rezultate